HL powwow nl

 

„Toch willen we wel graag weten
wat uw sterke kanten zijn.“

 

Wij vragen niet alleen inzet van onze medewerkers, maar we stimuleren ze ook. Voor ons expanderende bedrijf zoeken wij voortdurend vakmensen met een technische opleiding die er plezier in scheppen om hun vaardigheden in te zetten voor projecten in de industrie en de bouw. Daarvoor kunt u beschikken over onze knowhow van 35 jaar ervaring en de beste uitrusting met technisch baanbrekende testapparaten. U draagt een grote verantwoordelijkheid, want uw testresultaten zijn beslissend voor de veiligheid van de industriële installaties en de bouwwerken van onze klanten.

 

U bent op zoek naar spannende activiteiten in een verscheidenheid van middelgrote bedrijven, waar u uw uitstekende beroepskwalificaties kan brengen in een operationele omgeving door moderne methoden?

Schmitt NDT GmbH opereert klant branchendiversifiziert en voor de hoogste kwaliteit methode voor de huidige geaccrediteerde. We begeleiden je carrière actief - de ontwikkeling van uw kennis is onze hoogste prioriteit.

 

We zijn nu op zoek naar locatie Frankenthal:

 

 Ervaren materiaal tester (m / v), niveau 2, gekwalificeerde en minstens gecertificeerd in het proces RT, UT, MT, PT. Stralingsbescherming opleiding, licentie en ADR zijn vanzelfsprekend. Extra kwalificaties zijn een voordeel.

 

Assistenten (m / v) in het testen van materialen. Als je ervaring hebt in "gesloten Metaalbewerking, leidingen, lassen," dit is een voordeel. In overleg en interesse zijn wij bereid om u te trainen voor het materiaal tester.

Je moet een bereidheid om zicht en montagewerk. Wij werken in heel Duitsland en Europa

 

Wij bieden u:

 Een competitief salaris en aantrekkelijke voordelen

 Een afwisselende en uitdagende functie in een middelgrote, familiebedrijven

 Goede training en doorgroeimogelijkheden

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan uw sollicitatie papers (CV met kopieën van certificaten, referenties) mogelijk per post naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Per brief aan:

Schmitt NDT GmbH

Robert-Bosch-Straße 37

67227 Frankenthal